Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold
Artikkelnummer: 1051047

Garmin Vivoactive 4s White/Rosegold

Stilren smartklokke i hvitt & roségull med GPS og betalingsfunksjon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Fargetouchskjerm med Gorilla Glass
 • Opptil 8 dager batteritid i smartklokkemodus
 • GPS, pulsmåler, høydemåler, termometer og kompass

Velg farge

2 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Garmin vívoactive® 4 er en stilig smartklokke med GPS, smartvarsler, pulsmåler, betalingsfunksjon, helsesporing og aktivitetssporing og mer – kort sagt alt du trenger i en smartklokke. Den klassiske designen med rund urskive og urkasse i rustfritt stål får det til å se ut som et tradisjonelt armbåndsur og passer like bra i et bryllup som det gjør på treningsstudioet. I klokken er det mange smarte funksjoner som vil gjøre livet enklere i både hverdagen og på jobb. Garmin vívoactive 4 er koblet via Bluetooth til både Android- og iOS-mobiler, og kan tilpasses med mange urskiver og ekstra apper, og er perfekt for de som allerede har en aktiv livsstil eller ønsker å få en ekstra push til å bevege seg mer.

Fordeler med Garmin vivoactive 4

 • 1,3" / 33 mm skjerm for svart og 1,1" / 27,9 mm skjerm for hvit/rosegold
 • Ripebestandig Corning Gorilla Glass 3
 • Berøringsskjerm i farger som kan leses i sollys
 • Beskyttet i henhold til 5 ATM og tåler trykk tilsvarende en dybde på 50 meter - egnet for sprut, regn eller snø, dusj, svømming, dykking i vannet, snorkling
 • Batterilevetid: Smartklokkemodus: opptil 8 dager, GPS-modus med musikk: opptil 6 timer
 • GPS / GLONASS / GALILEO
 • Garmin Elevate-pulsmåler på håndleddet
 • Barometisk høydemåler, kompass, gyroskop, akselerometer, termometer og oksygenmetning akklimatisering
 • Smartvarsler fra smarttelefonen – les meldinger, e-postmeldinger og se hvem som ringer
 • Lytt til musikk uten mobil takket være Spotify-appen* og trådløse hodetelefoner (selges separat)
 • Garmin Pay – betal direkte med klokken via kontaktløs betalingsløsning
 • Tilpass klokken ved å laste ned apper, widgeter og urskiver med mer takket være Garmin Connect IQ
 • Aktivitetssporing med innebygde sportsapper, coaching og animerte treningsøkter på skjermen
 • Registrering av søvn og stress via pulsmåler på håndleddet

Hvordan Garmin vivoactive kan gjøre fotografering enklere

En smartklokke på armen din er som å alltid ha en snarvei til mobiltelefonen din for hånden. Med smartvarsler får du varsler fra smarttelefonen direkte til håndleddet. lese meldinger, e-postmeldinger, se hvem som ringer, og få alarmer og kalendervarsler uten å måtte ta telefonen ut av lommen eller kameravesken. Garmin vivoactive 4 pares med smarttelefoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-mobiler. I Garmin Connect appen på mobil kan du angi nøyaktig hvilke varsler du vil ha med klokken.
Se kalenderen for å se dagens arbeidsplan for bryllup eller video, få væroppdateringer og holde oversikt over stressnivået uten engang å måtte se på mobiltelefonen. Det faktum at klokken også teller trinnene dine og sørger for at du beveger deg regelmessig, er en ekstra bonus.

Få smartvarsler på håndleddet med Garmin vivoaktiv 4

GPS-sporing for geotagging av fotografiene

Hvis det er én ting Garmin er god på, er det GPS og navigasjon, og de har utnyttet dette når de utviklet vivoaktive. Takket være innebygde GPS/GLONASS/Galileo-mottakere kan du få detaljerte sporingsdata om fotovandringer, bryllupsbilder og film- og fotoreiser – for alle kameraene dine. Enten du prøver å spore eventyrene dine på et kart eller skrive inn bildetekstinformasjon i bildets metadata, hjelper det deg å vite nøyaktig hvor et bilde ble tatt. I stedet for å vite at du fotograferte et "gravsted utenfor Roma", "et handelsmarked i Vietnam" eller "vakker bro over elven", kan du få et eksakt GPS-spor som kan brukes til geotagging av bildene dine.

GPS-funksjonen skaper også muligheter til å bruke denne posisjonsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdatering, solens stedsspesifikke opp- og nedtider, og til og med månefaser. Gjennom tredjepartsapper kan du også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og måneoppgang og månetider.

Lytt til musikk uten mobil

Ingen telefon? Ingen fare. Ta med deg favorittspillelistene dine uansett hvor du er. Du kan enkelt laste ned sanger fra Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-kontoen din (kan kreve abonnementer). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat), og du kan lytte til musikken selv uten telefon.
* Spotify har alltid vært tilgjengelig på telefonen, datamaskinen og nettbrettet. Nå kan du også få tilgang til den på en kompatibel Garmin-klokke med Spotify Premium (abonnementskostnad tilkommer).

Garmin vívoactive® 4 - stilig og stilig smartklokke med funksjonene du trenger

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og samarbeider med de fleste banker. Det gir en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote etter kortet i lommen.

Leveres med

 • Vívoactive® 4
 • Lade-/datakabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.