Stativ GT3543LS Systematic Exact Serie 3

Gitzo Stativ GT3543LS Systematic Exact Serie 3

1032855
  • Lett, lang versjon, 4-seksjons karbonfiberstativ
  • G-Lock Ultra for sikker benlås og rask håndtering
  • Stor allsidighet takket være et stort tilbehørssortiment
  • Ideell for fotografer som bruker tunge teleobjektiver
  • Nye, bredere og tilpasningsbare føtter for uslåelig stabilitet
11 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar

Gitzo stativ Systematic Exact GT3543LS serie 3 karbonfiber

Systematic Exact Serie 3 er den kraftigste og mest stabile karbonfiberstativ-serien fra Gitzo. Tilpasset for lange objektiver og tunge kameraer uten kompromiss.

Fordeler:

  • Lett, lang versjon, 4-seksjons karbonfiber
  • G-Lock Ultra for sikker beinlås og rask håndtering
  • Stor allsidighet takket være et stort tilbehørssortiment
  • Ideell for fotografer som bruker tunge teleobjektiver
  • Nye, bredere og tilpasningsbare føtter for uslåelig stabilitet

GT354LS veier 2,03 kg og støtter en imponerende nyttelast på 25 kg. Den når så lite som fra 9cm til 146cm, og slås sammen til 57 cm. En i høy grad pålitelig, allsidig løsning som er lett å ta med seg over alt. Dette stativet har Gitzos Carbon eXact vridelås, som låses benleddene stabilt og beskytter de fra smusskader. Nye, ultrastabile, utbyttbare føtter gjør dette stativet enda sikrere.

GT3543LS erstatter GT3542LS som det høyeste 4-seksjons Systematic stativet. Med en øver bendiameter på 32,9mm er dette serie 3-stativet det perfekte valget for krevende yrkesfotografer som vil reise lett men krever tilrekkelige nivåer av stabilitet for tyngre profesjonelt utstyr med lengre objektiver.

3/8" EasyLink

Tilbehør og armer kan monteres i 3/8" gjengen, og gir deg mulighet til å holde lamper, monitorer og annet tilbehør.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.