Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-22%

Hero 7 Black + Feiyutech G5 + Reach Pole V2 700

GoPro Hero 7 Black + Feiyutech G5 + Reach Pole V2 700

1041504
 • Solid og vanntett actionkamera som filmer i 4K 60 fps og Full HD 240 fps
 • Feiyutech gimbal som gir et profesjonelt og stabilt utseende til filmene dine
 • Hypersmooth stabilisering gir deg Timewarp-funksjon for å skape bevegelige timelapses
 • Lvestream direkte til Facebook via telefonen
 • Nytt touchinterface med sveipende bevegelser og roterende meny i portrettmodus
 • Forbedret mikrofon for å unngå skrape- og vindlyder
4 690 NOK6 038 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Hero 7 Black + Feiyutech G5 + Reach Pole V2 700
Minnekort Secure Digital Micro 64GB SDXC Extreme
Mikrofonadapter 3,5 mm
5 684 NOK7 032 NOK
Hero 7 Black + Feiyutech G5 + Reach Pole V2 700
Dual battery charger
Smart Remote
6 284 NOK7 632 NOK

Pakke med GoPro Hero 7 Black med gimbal og forlengelsesbom

GoPro Hero 7 Black er toppmodellen innen GoPros actionkameraer, og bygger videre på Hero 6 med samme form og tilbehør, men med ny chip som muliggjør 4K 60P og 1080 240P. Det finnes flere nyheter, som den forbedrede stabiliseringen Hypersmooth stabilizer, økt metadata, timewarp og livestreaming. Med livestreaming kan du sende direkte fra GoProen din via telefonen til Facebook.

Fordeler:

 • Stemmestyring
 • Bildestabilisering
 • Oppladning til Cloud-tjeneste
 • GPS
 • Utviklet 2" touchskjerm
 • RAW-Photo

I filmen tester vi den nye funksjonen Timewarp (innstilt med 10x avspillingshastighet) når vi går fra kontoret og ut i skogen. I skogen tester vi å løpe med GoPro Hero 7 Black for å få en sammenligning mellom Standard- og HyperSmooth stabilisering.

Nyheter i GoPro Hero 7 Black:

 • Livestreaming
 • 4K 60P og 1080 240P
 • Hypersmooth stabilisering
 • Timewarp skaper pene, bevegelige timelapses direkte i kameraet
 • Superphoto, bedre bilder i svakt ljus
 • Nytt interface for sveipende bevegelser
 • Forbedret mikrofon for å unngå skrape- og vindlyder
 • Portrettmodus for stående bilder og filmer
 • Spill opp i slowmo direkte på skjermen

Samme populære design og størrelse som tidligere GoPro Hero 6

GoPro Hero 7 Black har den samme populære og nette størrelsen som GoPro Hero 6, slik at alle tilbehørene dine fremdeles passer. Kamerahuset er vanntett ned til 10 meter uten ekstra hus, frontfilteret er utbyttbart og selvfølgelig har den stemmestyring. Kameraet er forhåndsprogramert med et antall enkle kommandoer for å letteregjøre start/stopp i situasjoner der du trenger hendene fri. En liten sender gjør a du kan kontrollere stemmestyringen på avstand, enkelt om du for eksempel skal ha kameraet utenfor bilen.

GP1 chip og enda mer minne

Den nye GP1-chippen og 2GB ramminne gjør GoPro Hero 7 mer effektiv og kraftig enn forgjengerene, noe som gir deg en bedre bildestabilisator, bedre prestasjon i mørket og mulighet til å spille inn 4K i 60 bilder per sekund eller FullHD-video i 240 bilder per sekund. Wifien har 5 gHz, noe som gir en raskere overføring til din smarttelefon og ditt nettbrett.

GoPro Hypersmooth stabilisering

GoPro 5 og 6 ble svært populære da de fikk bildestabilisering, og GoPro Hero 7 Black er selvfølgelig ikke noe dårligere, bildestabiliseringen her er ytterligere forbedret og ristingen er betydelig mer kontrollerte enn tidligere. Du kan få hyperstabilisering opp til 4K 30P, og 1080 120P. Bildestabiliseringen gjør at klippingen blir med følsom og mykere for en mer profesjonell og cinematisk stil.

Livestreaming og sosiale medier

GoPro Hero 7 Black kan livestreame direkte til Facebook (andre sosiale medier krever en link) ved hjelp av GoPro Hero 7 Black og din mobiltelefon, noe som gjør at du kan sende direkte fra stranden, skibakken eller hvor du nå befinner deg. Det finnes flere funksjoner som gjør det lettere å publisere til sosiale medier, som f.eks portrettmodus, slik at du kan fotografere og filme til instastories i stående format. Du kan også velge om du vil filme 15 eller 30-sekunders klipp med en nedtelling for at klippene skal bli omtrent like lange.

SuperPhoto

GoPro Hero 7 Black har fått en ny bildeforbedringsfunksjon for JPG som gir deg bedre detaljer både i høylys og skygger, noe som gir en høyere klarhet i bildene. Perfekt for deg som raskt vil legge bildene dine på sosiale medier uten å bruke tid på redigering.

QuikStories

Gjennom QuikStories kan du automatisk skape ferdigklipte filmer fra din GoPro Hero 7 ved hjelp av din smarttelefon eller ditt nettbrett. Den økte metadataen hjelper deg å markere viktige hendelser og scener i filmene dine. F.eks. identifiserer GoPro Hero 7 en scene med snø og tilpasser deretter innstillingene samt tagger klippet med det.

Lagring og redigering

Du kan koble kameraet til GoPro Cloud som gjør at du automatisk kan laste opp filene dine til clouden. En trygg backup, og som gjør at du siden kan laste ned filene til valgfri enhet for redigering eller utdeling i dine sosiale medie-kanaler. GoPros filmer og bilder kan du raskt og smidig redigere i GoPros redigeringsprogram som er tilpasset for bruk på dine smarte enheter.

Film og fotografer

Du kan filme opp til 4K60P og 240p i FullHD men du kan selvfølgelig filme i de fleste vanlige oppløsningene. Stillbilder er 12mp og kan tas i serier med 30 bilder per sekund.
Du kan også, som tidligere, jobbe med

 • Videolooping
 • Timelapse-video/foto
 • Nightlapse
 • Burstphoto
 • Protune

Utvikling på mange områder

GoPro tar ytterligere sted for å forbedre seg for deg som kjøper: GPS-taggingen som gir deg oversikt over hvor du har vært, elektronisk bildestabilisering former behagelig bevegelse, bedre lydkvalitet med fler- og rettede mikrofoner.

Feiyutech G5 + Reach Pole V2 700

Gi actionfilmene dine bedre stabilitet! Håndholdt gimbalstabilisator for actionkameraer. Dette kitet inneholder Feiyutech G5 og Reach Pole V2 700.

Fordeler:

 • Produsert i aluminium
 • Vannbestandig
 • Passer GoPro Hero 3/4/5 og andre kameraer i samme størrelse
 • Smidig selfie-mode
 • Lades via USB
 • 8t batteritid

Vannbestandig

G5 er tilpasset for bruk sammen med actionkameraer, og er derfor ikke vanntett. På denne måten kan du dermed bruke gimbalen din der du trenger den som mest, blant snø, vann og andre spennende miljøer.

Stabile filmer med en Feiyutech G5

Bruk hele dagen

En 3-akses gimbal-stabilisering til kameraet ditt gir deg mykere, mer stabile filmer og en mer profesjonell følelse i filmene dine. G5 er produsert i aluminium noe som gjør den solid, kompakt og med 8 timer batteritid kan du ha med deg den hele dagen. G5 lades enkelt via USB, perfekt sammen med en powerbank i vesken.

Kontroller

En 4-veiskontroll og en FN-knapp på håndtaket gir deg mulighet til å kontrollere retningen manuelt samt bytte mellom ulike moduser. Bunnen på håndtaket er utstyrt med en 1/4" gjenge for ytterligere videremontering.

Bruk Feiyutech Reach Pole V2 700 som forlengelsesarm til din gimbal

Feiyutech Reach Pole V2 700 er et håndtak på 70cm som brukes for å forlenge grepet på en Feiyutech eller annen gimbal med 1/4"-gjenge i bunnen. Med denne kan du bruke gimbalen din som en selfiestick eller en kort bom. Reach Pole har en 1/4" skrue i toppen og 1/4" gjenge i bunn, slik at du også kan plassere Reach Pole på et bordstativ eller skru sammen to stk. Reach Pole egner seg best til smarttelefongimbals, og anbefales ikke for bruk sammen med et systemkamera.

Leveres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.