Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

DV Batteri HL-XH50 Sony NP-FH50

Hähnel DV Batteri HL-XH50 Sony NP-FH50

314995
485 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Hähnel Batteri HL HX50 motsvarar Sony NP-FH50 - 700 mAh
Kraftig Lithium-Ion-batteri for digitale videokameraer. Passer til Sonys digitale videokameraer i H-serien. Tåler å lades opp uten total utladning (ingen minneseffekt). Innebygd elektronisk IC-beskyttelsessystem, som beskytter mot skader ved kortslutning.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.