Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir William Turner Rull 44" x 12m 310gr

Hahnemühle Fotopapir William Turner Rull 44" x 12m 310gr

1041635
  • Ferdige ICC-profiler til papiret
  • 100% bomullsbase
  • Papir på rull
3 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

  

Hahnemühle William Turner Fine Art Paper 44" x 12 meter

Med sin matte akvarelltekstur får dette papiret virkelig følelsen og utseendet av et håndlaget papir. William Turner er ideell for reproduksjoner av tradisjonelle kunstverk, og også for slående og uttrykksfulle fotoreproduksjoner.

Fordeler

  • 310 gram
  • 100% Bomullsbase
  • Ferdige ICC-profiler til papiret

Leveres med

  • Hahnemühle William Turner Fine Art Paper
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.