Jib Mini Crane M5

Ifootage Jib Mini Crane M5

1015754
3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Jib Mini Crane M5
Water Bag W1
Panoramahode R60
5 209 NOK

Lett kamerakran som kan brukes med det meste
Denne kamerakranen er utstyrt med en standardplate for ditt kamera og et vater/libelle så du enkelt kan feste kamera i rett vinkel. Kranens feste gjør det mulig for det å feste alle vanlige monteringsalternativ; enten du vil feste kranen direkte på et videohode eller et stativ så er det mulig.

Siden kranen er konstruert i aluminium er den meget solid men også lett i vekt.

Leveres med:

  • Håndtak
  • Krok
  • Umbraconøkkel
  • Veske
  • 3/8'' skrueadapter

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.