X2 Mini 3 Axis Module til Shark Slider Mini

Ifootage X2 Mini 3 Axis Module til Shark Slider Mini

1035084
9 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Mini 3 Axis Module

Ifottage X2 Mini 3 Axis Module Pan-/Tilt-hode lar deg panorere, tilte og kjøre kameraet ditt når den er montert på din Shark Slider mini 2. X2 Mini-hodet monteres på en vanlig 3/8"-skrue, og kan også brukes på vanlige trebensstativ, og motoren på sleden istedet for vekthjulet. Du kontrollerer og stiller inn hodet gjennom appen iFootage Moco.

Fordeler:

 • Kontroller via bluetooth
 • Time Control
 • Manual Control
 • Target Control
 • Stitching

Forskjeller mellom Mini 2 Axis og Mini 3 Axis

Mini 2 Axis leveres uten motor for sleden til Shark Slider Mini, noe som gjør at den kun kan tiltes og panoreres med motordrift, slide krever manuell håndkraft. Dersom du ønsker å kunne gjøre slide motordrevet kreves Mini 3 Axis som leveres med en motor for sleden.

Kontroller via Bluetooth

Du kontrollerer X2 Mini fra din smarttelefon via bluetooth, og du trenger ingen ekstra mottakerenhet da alt sitter innebygd.

Time Control

Time Control brukes for å skape timelapses med en panorering- og tilt-effekt. Ved hjelp av en Bezier-kurve får du myke og fine bevegelser.

Manual Control

I Manual Control fungerer telefonen som en fjernkontroll der du styrer slide, pan og tilt i sanntid.

Target Control

Target Control hjelper deg å få en jevn film med kamerat rettet mot et spesifikt mål.

Stitching

Stitching hjelper deg å få et ekstremt høyoppløst bilde ved å fotografere og slå sammen flere bilder. Velg sensorstørrelse (FF, APS-C eller M4/3), din brennvidde, intervall og om du vil ha panorama samt start-/sluttposisjon så vil X2 Mini fotografere bildene for deg.

Leveres med:

 • 1x X2 Pan-/Tilt-hode
 • 1x Motor for slede
 • 1x Kameraplate
 • 1x Kamerakabel S2
 • 1x Kamerakabel L1
 • 1x Batteri FW50
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.