Portraits and Fashion – Wanda Martin

Mote- og portrettfotografen Wanda Martin bød på en inspirasjonsforelesning under et digitalt event hos oss på SP. Nå har du mulighet til å se eventet på nytt! Følg med og bli inspirert av Wandas fotostil som preges av romantikk kombinert med rock'n'roll.

Torsdag 10. desember 2020 gjennomførte vi, i samarbeid med Canon, et digitalt event hvor Canon-ambassadøren Wanda Martin lærte oss mer om mote- og portrettfotografering, viste sine bilder og delte av sine erfaringer som fotograf.

Under eventet fikk vi høre Wanda fortelle om sin reise innen fotografering, helt fra begynnelsen i studiene til hvor hun er i dag. Hun delte også med seg hvor hun henter inspirasjon og viste frem sine bilder innen både mote og portrett, i tillegg til hennes personlige og konseptuelle fotograferingskunst. Vi fikk dessuten også ta del i Wandas tips og råd for fotografering, høre henne dele av sine innsikter og vi fikk se behind the scenes-materiale fra hennes fotoshoots.

Eventet og mer inspirasjon finner du på vår YouTube-kanal!

Romantik kombinerat med rock'n'roll

Wanda Martin er ambassadør for Canon og basert i London. Hun jobber som fotograf og filmskaper i mote- og musikkbransjen. Hennes fotostil kan beskrives som en kombinasjon av romantisk, kunstnerisk skjønnhet og rock'n' roll.

Etter eksamen fra London College of Fashion med fokus på fotografering, har hun jobbet med magasiner som VOGUE, Numero, Dazed, i-D, Wonderland, Glamour, Marie Claire, Instyle China, og merker som Marc Jacobs, Dior, Burberry, Diesel, Charles Jeffrey LOVERBOY og Pretty Green. Wanda har også jobbet med plateselskaper som Atlantic Records og Sony Music, ballettdansere som Sergei Polunin, artister som Zara Larsson, Tom Walker, Sean Lennon og band som The Horrors, Eagles of Death Metal, Sundara Karma og Fat White Family.

Opprinnelig kommer Wanda fra Ungarn, hvor hun ble uteksaminert i Fine Art Photography ved Maholy-Nagy University of Art and Design i og innenfor estetikk, filmhistorie og teori ved Eotvos Lorand University Budapest. Studiene har gitt henne mye inspirasjon til i dag, hovedsakelig i hennes personlige, konseptuelle fotoprosjekter som dokumentarserien "Nights Out" publisert i magasinet i-D, og "Lovers" publisert i Dazed.

Wandas Canon-favoritter

Sjekk ut Canons R-serie og flere 35mm-objektiver!

Se mer av Wanda

Hjemmeside: www.wanda-martin.com
Instagram: @wanda_martin
Facebook: Wanda Martin


Sanna Wikström

05.01.2021

Del

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.