Lær deg mer om lys for mobiltelefon og kamera

Hos oss på SP finner du et stort utvalg av produkter fra Godox – blitser, LED-lys, reflektorskjermer, studiovesker og mye mer. Godox har mange produkter, og de er også ideelle i kombinasjon med hverandre. De større blitsene og LED-lysene har Bowens-fatning, noe som gir deg et utrolig utvalg av lysformere.

Flatterende lys ved vlog og streaming

Et ringlys gir et karakteristisk, skyggeløst lys og pent rundt "catchlight"(gjenskinn i øynene). Takket være utformingen av lampen fotograferer du gjennom lyset, noe som gjør det veldig enkelt å få et fint lys. Dette er en type lys som er veldig populært for både foto, video og vlog.

Godox tilbyr to modeller av ringlys, den større og fleksible Godox LR160, som har et større overflateareal, variabel fargetemperatur og muligheten for batteridrift.

Den mindre Godox LR180 har litt flere dioder og er litt lysere, men mangler noen funksjoner som LR160 har, for eksempel muligheten for batteridrift og justerbar fargetemperatur. Men du får med et filter som lar deg bytte mellom enten varmt eller kaldt lys.

Kompakte LED-lys for kamera og mobil

Modulær og kompakt belysning

Godox LED64 er kompakt LED-belysning med en firkantet form med flere fester for å enten koble til flere LED64 eller feste annet tilbehør med hotshoe. LED-belysning har dagslystemperatur og er flott for å lette skygger eller plassere lampen i nærheten av objektet.

Hybridlampe med feste for smarttelefon

Godox M150 fungerer like bra enten du bruker et kamera eller en mobil. Koble telefonen direkte til lysets smarttelefonholder for å få en stor og kraftig belysning, sammenlignet med med telefonens egen lampe, til smarttelefonen. Godox M150 har et innebygd batteri som du kan lade via USB og justerbar lysstyrke.

Kraftigere LED-lys med lysskjerming

Hvis du trenger mer kraft og kontroll, er Godox 308C Bi-Color med barndoors den rette belysningen for deg. Hold den i hånden, fest den til kameraet eller monter den på et stativ. Lampen drives av Sony NP-F batterier, hvor du kan velge hvor sterke batterier du vil kjøpe. Barndoors (skjermklaffer) hjelper deg å kontrollere lyset dit du vil ha det.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.