Lær deg mer om Godox LED-pakker

Nå har vi fått inn massevis av produkter fra Godox. Alt fra blitser, LED-lys, reflektorer, studiovesker og mye mer. Godox har mange produkter som er ideelle for å kombinere med hverandre. De større blitsene og LED-lysene har Bowens-fatning, noe som gir deg et utrolig utvalg av lysformere. Gjør et godt kjøp i Godox-systemet allerede i dag!

Belysningspakker med LED-paneler

I Godox-belysningspakkene har LED-lysene variabel fargetemperatur, slik at du kan justere fra varmt til kaldt lys og matche omgivelseslyset. Panelene er enkle å jobbe med og tar opp lite plass når du transporterer.

Store paneler for mykt lys

Denne pakken med Godox P260-paneler har en stor flate på 33x20.5cm og maksimal lysstyrke på 2200 lux på 0,5 meter. Dette betyr at du må plassere panelene relativt nær den du er i ferd med å filme. Fordelen med å plassere panelene tett er at du får et mykt og fint lys.

Kraftige paneler med større kontroll over lyset

Denne pakken med Godox LED500LRC har paneler med litt mindre, men betydelig mer fokusert overflate (25x19cm) med flere dioder og høyere effekt (2900 Lux 1 m). Bruk denne pakken til å belyse et større område og på lengre avstander. Disse panelene er også utstyrt med barndoors / skjermklaffer som gir deg større kontroll over lyset.

Smart tilbehør for å gjøre arbeidet enklere

Våre Godox LED-paneler har alltid en strømadapter inkludert, og du kan alltid velge å kjøpe til batterier for å jobbe på location uten å være avhengig av en stikkontakt. Benytt også anledningen til å legge til en veske for lysstativene dine.

Lyspakker for bilde, video, streaming og vlog

Dette er en moderne LED-lys pakke med en stor softboks for å skape et fint mykt lys i videoene eller bildene dine. Fordelen med LED-enheter er at du kan bruke Bowens lysformere for å lage ditt eget unike lys. Disse pakkene inkluderer lampe, fjernkontroll, lysstativ, softboks og reflektor – alt du trenger for å komme i gang.

Kom i gang med lys på nært hold

Godox SL60 Dagslyspakke er egnet for å lette lyset eller filme/ skyte på litt nærmere avstand for å få et mykt lys.

Mer kraft og ny design

Hvis du vil plassere lyset på en litt lengre avstand, får du ekstra kraft med Godox SL150 II Dagslyspakke. Dette gir deg mer kraft og flere muligheter til å jobbe i et større rom.

Opptil 74 000 Lux på meter!

Godox SL200 II Dagslyspakke er en LED-belysning med svært høy lysstyrke, perfekt når du vil lyse opp større omgivelser eller bruke den på enda lengre avstander.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.