Lag filmatisk lys med Godox LED

Hos oss på SP finner du et stort utvalg av produkter fra Godox – blitser, LED-lys, reflektorskjermer, studiovesker og mye mer. Godox har mange produkter, og de er også ideelle i kombinasjon med hverandre. De større blitsene og LED-lysene har Bowens-fatning, noe som gir deg et utrolig utvalg av lysformere.

Introduksjon til filmatisk lys

Avsnitt 1

I den første videoen kan du se en gjennomgang av det grunnleggende om belysning, lære de engelske konseptene i foto / videoindustrien og få tips og inspirasjon til hvordan du lager atmosfærisk belysning i videoene dine.

Filmatisk lys er et konsept som brukes på flere måter, og som gjenspeiler "filmatisk", iscenesatt lys som reflekterer omgivelsene og følelsene.

 

Bruk LED-belysning utendørs

Avsnitt 2

Å filme ute på en lys solrik dag er veldig utfordrende, spesielt hvis ettermiddagssolen er høyt på himmelen, noe som gir deg hardt lys og kraftige skygger.

Denne delen gir deg et innblikk i hvordan du kan bruke to forskjellige lysforhold og bruke sollys som verktøy i stedet for hindring.

Bli inspirert og ta del i tips for å kunne teste deg frem til belysning på location.

Lag dramatiske nattscener

Avsnitt 3

Filming om natten gir deg uendelige muligheter til å forme lyset slik du vil, enten du bruker deler av det eksisterende lyset eller simulerer bylys. I denne episoden vil regissør Jameson Brooks se på å skape en scene i urbane omgivelser, men uten å bruke det eksisterende lyset.

Sjekk ut videoen og se hvordan du kan bruke Godox VL200, SZ150R och ML60 til å lage ditt lys.

Skifte mellom dag og natt

Avsnitt 4

Tid er en av de største utfordringene for enhver produksjon. Noen ganger må du filme en nattscene og en dagsscene på samme sted, men kan ikke akkurat vente hele dagen til det blir natt eller omvendt. I denne episoden tar regissør Jameson Brooks oss gjennom to forskjellige løsninger.

Lag stemningsfulle scener, intervjuer og produktvideoer

Avsnitt 5 til 7

I disse avsnittene vil du se hvordan du kan belyse for å simulere og motivere belysningen til å skape dine egne miljøer med eller uten effekter. Her kan du se eksempler på hvordan du kan lyse opp for stemningsfulle scener, intervjuer eller produktvideoer.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.