Lær deg mer om naturfoto

KS-extra-2-naturfoto 350.jpg

Naturen er et perfekt sted for å fotografere vakre bilder. Lyset som skinner inn gjennom skogen en tidlig morgen eller en sen ettermiddag kan skape utrolig fine farger effekter i bildene. Tålmodighet og godt utstyr hjelper deg et godt stykke på vei når du er ute i naturen og fotograferer. Her har vi samlet produkttips, inspirasjon og gode råd til deg som vil ta enda bedre bilder ute i naturen.

Kameraryggsekk for utendørs og friluftsliv

Trenger du en bag å ha med deg ut i skogen, på tur eller bare for at den skal være litt ekstra slitesterk? Da bør du se på Shimoda eller Mindshift Gear som lager kameraryggsekker for kreatører som trenger det lille ekstra.

Her finner du alle våre kameraryggsekker.

Ta del av naturfotografens lidenskap

Å fotografere landskap er noe som både er spennende og morsomt på samme tid. Komposisjon, lys, utstyr og innstillinger er alle viktige parametere innen denne type fotografering.

Landskapsfotografi handler om å formidle og dele din opplevelse, en opplevelse som er unik uansett om det er landskap, natur eller dyr du fotograferer. 

Følg med oss for å finne inspirasjon, kunnskap og finne rett utstyr for deg. Alt du trenger er et kamera og noen få tilbehør som stativ, filter og veske så kan du utvikle dine fotodrømmer.

jarnasen-lake-vattern-2000px.jpg

Lag magiske bilder med filtre

Lær å ta fantastiske bilder med filtre. Et ND-filter eller filtersett i kombinasjon med stativ gir deg virkelig lange lukkertider som hjelper deg å «stoppe tiden» for å få vannet til å bli speilblankt og skape dramatiske skyer på himmelen.

ND-filtre finnes i to alternativer, sirkulære filtre som du skru direkte på objektivet eller firkantede filtre som brukes i en holder. Ikke glem å beskytte objektivet med et UV-filter.

Her finner du aller våre filtre

Lær mer om utstyr for naturfotografering og outdoor

Klikk deg videre og les mer om temaer du er spesielt interessert i og få enda flere tips og forslag til utstyr som passer deg.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.