Lag innhold med mobilen

Med dagens telefoner har det aldri vært enklere å lage innhold av høy kvalitet for sosiale medier, slik som TikTok. Det er raskt og enkelt å redigere bilder og videoer som du kan dele med følgerne dine bare minutter etter at du har tatt dem. Vi har valgt ut produkter og pakkeløsninger for å ta din kreativet til et nytt nivå. Få bedre kontroll over det du lager med tilbehør som mikrofoner for bedre lydopptak, gimbals og stativer for en myk og stabil opplevelse og smartklokker som lar deg fjernstyre og bruke selvutløser.

Tilbehørene for bedre mobilfoto

Hvis du noen gang har prøvd å gå og filme med telefonen i hånden, vet du at det lett blir ganske skjelvent. Kanskje du har prøvd å sette opp telefonen mot en tregren eller noe sånt for å kunne filme deg selv, bare for å finne ut at telefonen veltet halvveis uti filmingen? Eller er du lei av at lyden ikke er god nok eller at støyen fra vinden tar for mye fokus fra talen din? Ikke fortvil – vi har løsningene. Her finner du tilbehøret for bedre bilder og videoer med mobilen utendørs – som selvfølgelig er like bærbart og lett å ta med seg som selve mobilen.

Fleksible stativer til mobilen

Hvis du vil bruke telefonen til et gruppebilde eller ønsker å filme deg selv, kan det være vanskelig hvis ingen hender er for hånden. Tross alt kan man ikke bare plassere en mobiltelefon på hvilken som helst overflate, og det er ofte vanskelig å få riktig vinkel hvis du vipper telefonen mot noe. Et stativ eller tripod er rett og slett et must når du vil være med på bildet selv.

LED-lamper for stilig belysning

Å bruke LED-lamper for å forbedre lyset eller skape stilige effekter kan raskt løfte et kjedelig miljø til noe interessant og enestående. Her har vi samlet utvalgte LED-lamper, med og uten RGB, som er enkle og bærbare å ta med deg når du vil lage innhold med telefonen din. Se hele vårt sortiment med LED-lamper.

Komplett vloggpakke

Ønsker du å forbedre helheten til innholdet ditt, har vi plukket ut pakkeløsninger spesielt for deg som skaper dette med mobilen. Du trenger ikke tenke på hvilket tilbehør som fungerer godt sammen, men kan enkelt velge den pakken som passer best for dine behov. Se alle våre pakker til mobiltelefoner.

 

Vloggpakke med mobil

Er du på jakt etter en telefon med et skikkelig bra kamera og samtidig ønsker å kjøpe passende tilbehør for å lage bedre innhold, har vi tatt frem noen ferdige pakker. Begynn å skape innhold og imponer følgerne dine med en gang når du får den nye smarttelefonen din hjem.

Styr mobilen med en smartklokke

Visste du at en smartklokke kan brukes som fjernkontroll for telefonen? Med en smartklokke kan du holde oversikt over hva som skjer på telefonen uten å ta den ut av lommen, og også fjernstyre kameraet. Perfekt når du har satt opp telefonen i et stativ og ønsker å starte opptaket når vil være med i bildet selv. Med innebygd eSIM kan du også motta samtaler og ringe uten å ta telefonen.

Vi har et nøye utvalgt sortiment av Samsung, Apple og Garmin-smartklokker som kan forenkle arbeidet ditt og gi deg en enklere hverdag.

Apple Watch – klokkerent til iPhone

Apple har et sømløst økosystem mellom produktene sine og klokken Apple Watch kobles perfekt til iPhone. Apple bruker konsekvent rektangulær urskive i sine klokker, med varierende farge og materialer for etuiet og armbåndene. Du kan tilpasse urskiven med funksjonene og appene du bruker mest og liker best. For en travel fotodag kan tidsplanen med påminnelser komme til nytte når det er på tide å være på neste sted. Takket være innebygd GPS kan du se posisjonen din og få nøyaktig geotagging på bildene dine.

Se alle Apple Watch her

Galaxy Watch og Garmin smartklokker

Samsung har også et økosystem av produkter som fungerer sammen i symbiose, og Galaxy Watch fungerer også med andre mobile merker, inkludert Apple om enn med noe begrensede funksjoner. Garmin smartklokker fungerer like bra for Android som for iPhone.

Både til Samsung Galaxy Watch og Garmin smartklokker kan du laste ned både originale apper og tredjepartsapper for alle typer funksjoner. Fjernstyr mobilkameraet, geotag bildene dine, hold oversikt over tidsplanen og se hvem som prøver å kontakte deg uten engang å ha telefonen innen rekkevidde, er noen av fordelene med en smartklokke.

Se alle smartklokker fra Samsung og Garmin her

Lær deg mer om mobilfotografering

1
mar

Fire tips til bedre filmer med mobiltelefonen din

Det skapes mer og mer materiale ved hjelpe av mobiltelefonene våres, og for deg som vil skape raske klipp og filmer til sosiale medier eller bevare minnene fra reisen din finnes det en mengde måter å gjøre dette på, kun med mobiltelefonen din. Hvorfor ikke teste ut hva du kan gjøre med mobilen? Å filme med telefonen kan bli langt mer enn bare å filme ett minne, du kan skape svært proffe resultater gjennom noen enkle trinn, og med noe fiffig tilbehør, uten at det tar for stor plass i bagasjen din. Her har vi samlet fire tips for bedre filmer med mobiltelefonen din.

Les mer

31
jan

Få ut mer av bildene dine med vår fotoservice!

Når det kommer til fotografering er det i dag superlett å ta et bilde og samle opp en rekke minner fra ulike hendelser i livet. Uansett om du bruker et systemkamera eller om du fotograferer med mobilen er risikoen stor for at bildene havner på en harddisk og ikke kommer til bruk. For hvor ofte ser man egentlig på bildene fra ferieturen for tre år siden? Her vil vi gi deg inspirasjon, tips og idéer til hva du kan gjøre med bildene dine for på en enkel måte se tilbake på, mimre og vise frem bildene dine både for deg selv og for dine nærmeste.

Les mer

16
jan

Saramonic Blink 500 – trådløs lyd til dine opptak

Saramonic Blink er et trådløst system for deg som ønsker trådløs lyd direkte inn i din lydopptaker, telefon eller ditt kamera. Systemet er lite og kompakt, så lite at du får plass til det i lommen og kan ta det med deg over alt hvor du går – perfekt for deg som skal ut og lage content. I tillegg er det svært enkelt å ta i bruk. Med andre ord er dette en løsning som passer for de fleste.

Les mer
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.