Bordstativ Gorillapod 500

Joby Bordstativ Gorillapod 500

1036052
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Stativ med bøybare bein og kuleledd

Det fleksible og lette stativet GorillaPod 500 tilbyr alle de ulike innstillingsmulighetene som forgjengeren hadde, pluss et nytt kuleledd som kan vinkles i 90°.

Fordeler:

  • Stabil
  • Fleksibel
  • Utviklet
  • Allsidig
  • Portabel
  • Sterk

Fleksibel

Tillater raske endringer, samtidig som de fleksible beina kan festes rundt objekt for ubegrensede muligheter og komposisjoner.

Utviklet

Stativhode i rustfritt stål som kan vinkles 90°, noe som er perfekt for portrett- eller landskapsmodus.

Allsidig

Koble til kompaktkamera, belysning, mikrofon, Pico projektor, actionkamera, høyttalere eller andre enheter som veier opp til 325 gram og har et 1/4"-20 stativfeste.

Portabel:

Kompakt og lett som får plass i lommen, vesken eller ryggsekken.

Sterk

Tåler enheter som veier opp til 500 gram

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.