Gorillapod 500 Action

Joby Gorillapod 500 Action

1041094
290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Joby Gorillapod 500 Action

Lite og lett stativ for GoPro Session-, Hero og Fusion-modellene, takket være sitt stiftfeste og lange tommeskrue (GoPro-feste). Stativet har tre ledd-bein som du kan feste på stolper, bommer, gjerder eller rundt trær. De gummierte grep-ringene gir en god, fast overflate.

Fordeler

  • Gummikledde ringer og føtter gir stabilitet og godt feste
  • Bruk den som stativ eller håndgrep
  • Lite og kompakt

Leveres med

  • Joby Gorillapod 500 Action

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.