Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterigrep DMW-BGGH3 til Panasonic DMC-GH3/

Jupio Batterigrep DMW-BGGH3 til Panasonic DMC-GH3/

1033388
895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Jupio Batterigrep tilsvarende DMW-BGGH3 til Panasonic DMC-GH3/DMC-GH4


Jupio JBG-P050 er utstyrt med en utløser, WB/ISO, +/-, FN1-knapper samt fremre og bakre funksjonsratt for økt funksjon ved fotografering med kameraet i vertikal modus. Batterigrepet bruker ett DMW-BLF19E batteri og et batteri sitter i kameraet.

Leveres med:

  • Batterigrep JBG-P050

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.