Batterigrep JBG-N003 til Nikon D3100/D3200

Jupio Batterigrep JBG-N003 til Nikon D3100/D3200

1024900
879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Batterigrep til Nikon D3100/D3200 /D3300/D5300
Jupio JBG-N003 har plass til 2 stk EN-EL14 batterier eller 6 stk AA-batterier, utstyrt med utløser for økt funksjon ved fotografering med kamera i vertikal- portrett modus.

Obs! For att dette batterigrepet skal fungere korrekt kreves en kabel mellom batterigrepet og kamerahuset, kabelen medfølger!

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.