Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterigrep JBG-N003 til Nikon D3100/D3200

Jupio Batterigrep JBG-N003 til Nikon D3100/D3200

1024900
695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Batterigrep til Nikon D3100/D3200 /D3300/D5300
Jupio JBG-N003 har plass til 2 stk EN-EL14 batterier eller 6 stk AA-batterier, utstyrt med utløser for økt funksjon ved fotografering med kamera i vertikal- portrett modus.

Obs! For att dette batterigrepet skal fungere korrekt kreves en kabel mellom batterigrepet og kamerahuset, kabelen medfølger!

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.