LCD-monitor 21" DT-E21L4

JVC LCD-monitor 21" DT-E21L4

318875
23 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

JVC DT-E21L4
Denne 21 tommers monitoren fra JVC bygger på bakgrunnsbelysning med LED, noe som gir lavere strømforbruk og lenger livslengde sammenlignet med LCD. Monitoren har HD-SDI inn- og utgang, inngang via HDMI samt innebygde høyttalere. Innebygd finnes også RS-232 inngang for styring og mulighet til å rackmontere monitoren.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.