Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Fujifilm X-T5 Body Black
Artikkelnummer: 1057895

Fujifilm X-T5 Body Black

Kompakt systemkamera med utrolig høy stillbildeoppløsning

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Bakbelyst 40,2 megapiksler APS-C X-Trans CMOS-sensor
 • Dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forgjengeren
 • Innebygd stabilisering opp til 7 trinn
19 983 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

FUJIFILM X-T5 blir det tredje kameraet i femte generasjons X-serie og har sammen med den nylig lanserte X-H2 den høyeste stillbildeoppløsningen i X-seriens historie på hele 40,2 MP med mulighet for 160 MP Pixel Shift Multi-Shot. Kameraet kan ta opp video i 6K, har en femakset bildestabilisering som kompenserer for opptil syv stopp og autofokus med motivgjenkjenningsfunksjon, utviklet med deep learning AI-teknologi. Dette er den perfekte følgesvennen som dekker en rekke opptaksstiler hvor kameraets størrelse og vekt er en stor fordel.

Fordeler

 • Bakbelyst 40,2 megapiksler APS-C X-Trans CMOS 5 HR-sensor
 • X-Processor 5 med dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon
 • Fem-akset bildestabilisering (IBIS) med opptil syv nivåer av kompensasjon
 • 160 MP Pixel Shift Multi-Shot-funksjon
 • Raskere og mer følsom autofokus, motivfølgende AF med fem spesialtilpassede programmer pluss en personlig tilpasset modus
 • Kontinuerlig opptak med 20 bilder/s med elektronisk lukker og 15 bilder/s med mekanisk lukker
 • Videoopptak i 6K 30P og 4K 60P 4:2:2 10bit internt på minnekort
 • Full-HD høyhastighets video opptil 240p
 • Interne videoformater: H.264 og H.265 / HEVC
 • Videokomprimering: ALL-intra og Long GOP

Bildesensor med høy oppløsning og 160 MP Pixel Shift Multi-Shot

Den nye bakbelyste 40,2 MP-sensoren, X-Trans CMOS 5 HR og den raske X-Processor 5 gir nye X-T5 den høyeste bildekvaliteten noensinne i X-serien. Den nye bildesensoren har en forbedret bildebehandlingsalgoritme som gir et lavt støynivå til tross for det høye pikselantallet og en ny pikselstruktur for å effektivt fange opp en større mengde lys, noe som muliggjør ISO125 som standardfølsomhet. Eksponeringstiden kan også kontrolleres med større presisjon sammenlignet med tidligere generasjoner, som har forbedret den raskeste elektroniske lukkerhastigheten med 2,5 stopp fra tidligere 1/32 000 til 1/180 000. Dette gir brukerne muligheten til å fotografere med den videste blenderåpningen selv under fotograferingsforhold med ekstremt sterkt lys.

Autofokus utviklet med deep learning AI-teknologi

Den nye høyoppløselige sensoren har et større antall fasedetekterende piksler sammenlignet med tidligere modeller, noe som gir en mer presis autofokus for motiver med fin tekstur i for eksempel landskaps- og portrettfotografering. X-prosessor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet sammenlignet med forrige generasjon og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus, utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansiktet og øynene, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. Bruken av en forbedret AF-prediksjonsalgoritme gir stabil fokus selv i AF-C-modus. I tillegg har ansikts- og øyegjenkjenning blitt betydelig forbedret for personer som bruker briller eller munnbeskyttelse.

4:2:2 10-bit video i 6K 30p

Kameraets høyoppløselige bildesensor og nye prosessor muliggjør 4:2:2 10-bits videoopptak internt i 6K/30P med støtte for ulike kodeker (H.264 og H.265) og komprimeringsmetoder (ALL-intra og Long GOP ). X-T5 har en 4K HQ-modus der svært høye detaljer oppnås gjennom 6K oversampling. Med fargegraderingsprofilen F-Log2 blir det mulig å oppnå et dynamisk omfang på opptil 13 trinn. Kameraets HDMI-utgang kan sende ut 12-bit ProRes Raw og Blackmagic Raw til en ekstern opptaksenhet opptil 6,2K/29,97P

Stor, høyoppløselig søker og forbedret ergonomi

Kameraets elektroniske søker har en oppløsning på 3,69 MP, høy forstørrelse (0,8x.) og oppdateringsfrekvens, samt forbedret synlighet og mindre forvrengning ved øyebevegelser. X-T5 har en femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer for opptil syv trinn lengre lukkertid, noe som gir bedre forhold for for eksempel håndholdt videoopptak og fotografering i dårlig lys. Kameraets lukker er også forbedret for å håndtere opptil 500 000 eksponeringer.

Leveres med

 • Fujifilm X-T5
 • NP-W235
 • Kamerareim
 • USB-kabel
 • AC strømadapter
 • Hodetelefonadapter
 • Brukerhåndbok (engelsk)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen