Fujifilm X-H2S
Fujifilm X-H2S
Fujifilm X-H2S
Fujifilm X-H2S
Fujifilm X-H2S
Artikkelnummer: 1056286

Fujifilm X-H2S

Flaggskipmodell med enestående ytelse for både foto og video

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Femte generasjon X-Trans Sensor
 • Film i 6,2K og 4K – RAW eller ProRes
 • Doble minnekortspor: CFexpress Type B og SDXC UHS-II
26 244 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm X-H2S er et kompakt systemkamera med avansert bildestabilisering med en femte generasjon X-trans CMOS-sensor som lar deg filme i 6,2K i 30P eller 4K opp til 120P. Film og fotografer i høy kvalitet med Fujifilm X-H2, kameraet som gir deg det beste fra to verdener. Med en nyutviklet, stablet bildesensor (X-Trans CMOS 5 HS) med fire ganger raskere lesehastighet sammenlignet med tidligere generasjoner og kraften til den nye X-Processor 5 er blant annet serieopptak på opptil 40 bilder/s uten "blackout" mulig.

Fordeler

 • Femte generasjon X-Trans Sensor
 • Avansert autofokus med nye algoritmer
 • Bildestabilisering i fem akser opptil 7 trinn
 • Ny logprofil – F-log2 for opptil 14+ trinns dynamisk omfang
 • Høyoppløst søker på 5,76 MP gir høy ytelse og klart bilde
 • Doble minnekortspor: CFexpress Type B og SDXC UHS-II
 • Film i 6,2K og 4K - RAW eller ProRes

Fujifilm X-H2S


Stablet bildesensor med dramatisk forbedret ytelse

FUJIFILM X-H2S har en bakbelyst stablet 26,16 MP (X-Trans CMOS 5 HS) bildesensor med ekstremt rask skannehastighet for kontinuerlig fotografering uten "blackout" i opptil 40 bilder/s med følgende autofokus. Sensoren leser fasedeteksjonspiksler uavhengig av bildevisningen under serieopptak, noe som tredobler antallet beregninger sammenlignet med forrige modell. Dette muliggjør veldig rask og presis fokusering selv ved følgende autofokus og serieopptak for å kunne fotografere raske motiver som sport, ville dyr og fugler.

Den nye prosessoren X-processor 5 har dobbelt så høy prosesseringshastighet som dagens modell og en ny motivgjenkjenningsfunksjon for kameraets autofokus utviklet med deep learning AI-teknologi som finner og sporer motivene dine på en svært imponerende måte. Den oppdager og sporer automatisk ikke bare ansikt og øyne, men også dyr, fugler, biler, sykler, fly og tog. I tillegg har ansikts- og øyegjenkjenning blitt betydelig forbedret for personer med briller eller munnbeskyttelse.

Den nye prosessoren gir også forbedret oppløsning ved lav ISO-innstilling, redusert støy ved høy ISO-innstilling og i kombinasjon med økt innebygd minnekapasitet har antall bilder som kan lagres kontinuerlig økt dramatisk med over 1000 bilder på 30 bilder/s i JPEG og 20 bilder/s i RAW.

Fujifilm X-H2S_2


4:2:2 10-bit video 6,2K/30P og 4K/120P med Apple ProRes

Kameraets hurtige, stablede bildesensor og nye prosessor gir også stor fleksibilitet og svært høy ytelse for videoopptak, noe som gjør kameraet til et svært attraktivt valg for videoskapere på jakt etter en kompakt løsning med store muligheter. Den nye X-H2S kan ta opp 4:2:2 10-bits video internt i 6,2K/30P og 4K/120P med støtte for en rekke kodeker inkludert Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes gir svært høy bildekvalitet med lav komprimering og reduserer belastningen på datamaskinen under etterbehandling, noe som effektiviserer arbeidsflyten. Når du tar opp ProRes, støtter X-H2S også proxy-opptak som ProRes 422 Proxy. En annen ny funksjon er F-Log2 fargegraderingsprofil med dynamisk omfang opptil hele 14 trinn. Kameraets HDMI-utgang (full størrelse) kan sende ProRes Raw og Blackmagic Raw til en ekstern opptaksenhet.

X-processor 5 har et lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere, i kombinasjon med kamerahusets varmeavledende struktur forlenges maksimal opptakstid opp til 240 minutter i 4K/60P. For å takle lange opptak ved høye temperaturer er det også mulig å kjøpe kjøleviften "FAN-001" som enkelt monteres på baksiden av kameraet uten ekstra kabler. Akkurat som for kameraets stillbildedel, kan du også ta del i kameraets autofokussystem med motivgjenkjenning og imponerende følgende autofokus for raske motiver.

Fujifilm X-H2S_3

Stor, høyoppløst søker og imponerende stabilisering

Kameraets elektroniske søker har en oppløsning på 5,76 MP, høy forstørrelse (0,8x), oppdateringshastighet på 120 bilder/s og forbedret synlighet og mindre forvrengning under øyebevegelser. X-H2S har en nyutviklet femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer for opptil syv trinn lengre lukkertid, noe som gir bedre ytelse ved for eksempel håndholdt videoopptak og opptak i dårlig lys. Kameraets lukker er også forbedret for å håndtere opptil 500 000 eksponeringer.

Kamerahuset har en robust og værbeskyttet konstruksjon og et stort grep for å passe selv med de største objektivene i systemet. Kameraet har, akkurat som i X-H1, en toppskjerm som fungerer utmerket under alle typer lysforhold og gir mulighet til å tilpasse informasjon til brukerens behov, både for stillbilde- og videomodus. X-H2S har en vinklet berøringsfølsom 3-tommers LCD-skjerm med 1,62 MP oppløsning og mange av kameraets knapper er blitt større og i et bedre materiale. X-H2S har syv programmerbare innstillingsmodi (C1-C7) som kan dedikeres til enten stillbilde eller video for rask tilgang til ofte brukte innstillinger.

X-H2S har doble minnekortspor, en CFexpress type B og et SD-kort (UHS II). For å utnytte kameraets fulle potensiale innen serieopptak og videoopptak, anbefales CFexpress type B.

Leveres med

 • Fujifilm X-H2S kamerahus
 • Batteri (NP-W235)
 • AC-adapter (AC-5VJ)
 • USB-kabel
 • Skulderstropp
 • Kamerahusdeksel
 • Blitsskobeskyttelse
 • Kabelbeskyttelse
 • Brukermanual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen