Nikon Trade-in

1200x400 Nikon Z6 II & Z7 II banner1.jpg

Nå får du 2 200 kroner rabatt når du bytter inn ditt systemkamera i sammenheng med nytt kjøp av Nikon Z6 II eller Nikon Z7 II (rabatten er utover verdien på ditt kamera). Dette gjelder også for kitløsninger av Z6 II og Z7 II. Kampanjen gjelder t.o.m. 10/1.

Besøk oss i vår butikk, eller kontakt vår kundeservice, så hjelper vi deg med verdivurdering av ditt kamera.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

8 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.