Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ND-filter ND8 Realpro 82 mm

Kenko ND-filter ND8 Realpro 82 mm

1021159
1 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Kenko ND8 Realpro
Realpro ND8 filtret filteret reduserer lysinnslippet til optikken med 3 ganger så du kan bruke større blendere. Dette er perfekt ved portrettfotografering for å minske dybden i bildet. Motivet fremstår som skarpere mens bakgrunnen blir mykt visket ut. Filteret er også veldig bra å bruke ved fotografering av f.eks fossefall og andre naturscener for å fange bevegelsene.

Filteret er RMC-behandlet og har UV-beskyttende glass.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.