Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Magic Format Converter Canon til Fuji GFX 50S

Laowa Magic Format Converter Canon til Fuji GFX 50S

1038343
4 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Bruk fullformatsobjektiv på en GFX50s uten vignettering

Laowa Magic Format Converter er en konverter med linseelement som gjør at objektiv tilpasset for et fullformatskamera med en sensor på 24x36mm kan dekke hele bildeoverflaten på din Fujifilm GFX50s, noe som gjør at du slipper vignetteringen som vanligvis oppstår.

Fordeler:

  • Bruk 24x36mm objektiv på et mellomformatskamera
  • Utnytt hele bildesensoren
  • Få en bredere bildevinkel
  • Slipp vignettering

Spesifikt for Canon:

  • Adapteren fungerer best med manuelle objektiver som har mekanisk blenderring. Da adapteren mangler elektronikk går det ikke an å justere blenderen på Canons EF-objektiv.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.