Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Reflektor 95 cm 5-in-1 Bottletop + holder til

Lastolite Reflektor 95 cm 5-in-1 Bottletop + holder til

1033403
  • Smidig løsnng for at du skal slippe å holde i reflektoren
  • Gull, sølv, hvit, sunfire og transparent (diffusor)
  • Praktisk allround-skjerm for alle typer fotografering for deg som vil ha lett og kompakt utstyr
2 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Reflektor 95 cm 5-in-1 Bottletop + holder til
Lysstativ 1100 Universal Brack
Stativ Pro 85-235 EL-30101
4 213 NOK

Lastolite Refleksskjerm 95cm 5-in-1 Bottletop med holder og stativ

Reflektorer brukes for å fjerne skarpe kontraster, og gir et mykt og jevnt lys over motivet. De kommer i forskjellige størrelser og farger, avhengig av hva du skal fotografere og hva slags resultat du ønsker å oppnå.

Denne reflektoren har fem overflater for fem ulike bruksområder. Bottletop er en diffusjonsskjerm (2 f-steg) som leveres med to vednbare overtrekk. Overtrekket har overflatene Sunfire & Silver og Gull & hvit. En praktisk all-round skjerm for alle typer av fotografering for deg som vil ha en lett og kompakt utrustning.

Reflektorer kan brukes som diffusor til blitser, fastlys og lys utendørs. De brukes ofte ved blant annet portrettfotografering og er veldig praktiske å ta med seg, de slås sammen på en spesiell måte og puttes ned i et futteral.

Refleksskjermen leveres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.