Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Tri-Grip 75cm

Lastolite Tri-Grip 75cm

43132
825 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Tri-grip reflexskärm Sunlite/SoftSilver Den nya hopfällbara reflektorn Tri Grip ger möjligheten att kontrollera en handhållen reflexskärm med en hand. Med ett bekvämt handtag kan reflexskärmen enkelt kontrolleras, utan behov av stativ. Sunlite/SoftSilver Är två nya ytor. Sunlite betyder att ytan Är randig med ränder av silver och guld. För att få en svag varm färg i ytan har man lagt in två rändersilver för varje rand guld. SoftSilver Är en yta som består av ränder i silver och vit. - Kontrollera reflexskärmen med en hand. - Håll två reflexskärmar, en i varje hand - Tillåter bättre kontroll. - Dubbelsidig.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.