Vinyl bakgrunn Svart 2,75x6m

Lastolite Vinyl bakgrunn Svart 2,75x6m

309547
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

Vinyl bakgrunn Svart 2,75x6m
M046 Expan m/metallkjede
M059WM Single Hooks
5 788 NOK
Vinyl bakgrunn Svart 2,75x6m
M045 triple hooks
Bakgrunnsstativ 3 meter LA-1108
7 299 NOK
Lastolite Vinyl bakgrunn 2.75x6m Lastolites vinylbakgrund kan användas om och om igen. Torka helt enkelt av smuts och fotavtryck efter fotograferingen och rulla upp bakgrunden. Om du använder mycket svart bakgrundspapper så Är det här ett klart alternativ. Levereras på 2.75 meter bred aluminiumkärna och Är 6 meter lång. Den här bakgrunden kan användas med lastolites LA-1108 bakgrundsstativ.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.