Vinyl bakgrunn Svart 2,75x6m

Lastolite Vinyl bakgrunn Svart 2,75x6m

309547
  • Lastolite skifter navn til Manfrotto – de samme produktene i ny emballasje! Skiftet skjer gradvis, produkter kan leveres med Lastolite- eller Manfrotto-emballasje.
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar
Lastolite Vinyl bakgrunn 2.75x6m Lastolites vinylbakgrund kan användas om och om igen. Torka helt enkelt av smuts och fotavtryck efter fotograferingen och rulla upp bakgrunden. Om du använder mycket svart bakgrundspapper så Är det här ett klart alternativ. Levereras på 2.75 meter bred aluminiumkärna och Är 6 meter lång. Den här bakgrunden kan användas med lastolites LA-1108 bakgrundsstativ.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.