Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Objektivbeskyttelse svart til Nikon AF-S

LensCoat Objektivbeskyttelse svart til Nikon AF-S

1027996
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Slitesterkt og beskyttende

LensCoat objektivbeskyttelse er laget av 100% tykk neopren, og gir beskyttelse mot støt, riper og andre merker. LensCoat gir også en barriere som beskytter hendene dine mot kulde i lave temperaturer. De er også enkle å sette på eller ta av, uten at det etterlates limrester. LensCoat er vanntett, og tilbyr en god beskyttelse ved vanskelige forhold.

Full tilgang til objektivets kontroller

Andre funksjoner inkluderer et klart, fleksibelt UV-PVC vindu over AF/IS/VR-kontrollen. LenxCoat er også utstyrt med hull for andre funksjoner som låsemekanisme mot kameerahuset.

LensCoat linsebeskyttelse gir deg god beskyttelse for ditt verdifulle utstyr, og bevarer verdien hvis du en dag bestemmer deg for å selge eller bytte opp.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.