Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Regntrekk 2 Pro forestgreen

LensCoat Regntrekk 2 Pro forestgreen

1026469
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Smart regntrekk til kamera og objektiv
LensCoat Regntrekk 2 Pro beskytter kameraet og objektivet ditt fra regn, snø, smuss, sand og støv. Det finnes to integrerte lommer med utfellbare ermer så du lett kommer til kameraets kontroller og kan zoome og fokusere. Du får også tilgang til kameraet gjennom den bakre åpningen og til objektivet gjennom bunnen av trekket.

Regntrekket er konstruert av et lett, vanntett materiale og puster og finnes i ulike farger fo rulike typer kamuflasje. Trekket har forseglete sømmer for maksimal beskyttelse og du behøver ikke noe spesielt okular/øyemusling.

Trekket finnes i to størrelser, Pro for systemkameraer med objektiver på 200-400mm, 300mm f/2,8 samt 800mm. Standard er for systemkameraer med mindre objektiver opp til 100-400 og 400mm f/5,6.

iFrame
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.