Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Minnekortleser Workflow CR2 CFast

Lexar Minnekortleser Workflow CR2 CFast

1026421
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ta sikkerhetskopi av bildene og filmene dine
Overfør og sikkerhetskopier bilder og videoer fra flere minnekort samtidig med den svært konfigurerbare  Lexar Professional Workflow HR1 för PC eller HR2 för Mac og denne Lexar minnekortleseren. Leseren er utstyrt med Thunderbolt 2 og USB 3.0 for dataoverføring med høy hastighet og backup av raw-bilder, høyoppløste foto og video i HD/3D/4K.

Minnekortleseren er bakoverkompatibel med USB 2.0 og fungerer også som separat kortleser, koplet direkte til en datamaskin, for lesing av ett kort av gangen.

Kompatible minnekort:

  • CFast / CFast 2.0
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.