Nyhet
Artikkelnummer: 1101049

Lexar SL500 2000/1800MB/s 2TB

Liten og kompakt SSD med 2TB lagringsplass

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lesehastighet på opptil 2000 MB/s
  • Skrivehastighet på opptil 1800 MB/S
  • Kompatibel med PC og Mac

Velg variant

2 614,50 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lexar SL500 er en liten ekstern SSD som kombinerer kompakt størrelse med hastighet. Med en størrelse som kan sammenlignes med et kredittkort og en vekt på bare 43 gram, er den lett å ha med seg i lommen eller vesken. Den kan også skilte med lynraske lesehastigheter på opptil 2000 MB/s og skrivehastigheter på 1800 MB/s. Det er kompatibelt med en lang rekke enheter og operativsystemer, og er en allsidig partner i alle situasjoner. Du kan til og med koble SL500 direkte til iPhone 15 Pro eller Pro Max og ta opp i Apple ProRes direkte på SSD-en. SL500 gjør det enklere.

Fordeler

  • Kompakt format og liten størrelse for maksimal portabilitet
  • Lese-/skrivehastighet på 2000/1800 MB/s
  • Støtter Apple ProRes-opptak og kan kobles direkte til iPhone 15 Pro/Pro Max
  • Utstyrt med Lexar DataShield med 256-biters AES-kryptering for å beskytte filene dine
  • 5 års garanti

Kompatibel og kompakt

SL500 er kompatibel med PC, MAC, Android, IOS, spillkonsoller og kameraer, noe som gjør den til en pålitelig partner enten du er fotograf, videograf, innholdsskaper eller ønsker å utvide kapasiteten på Xbox-en din. Du trenger bare å koble SL500 sammen med iPhone 15 Pro eller Pro Max for å raskt spille inn høyoppløselige videoer i Apple ProRes opp til 4K 60 FPS direkte til SSD-en din.Raskere, slankere, jevnere

SL500 er utrolig slank, lett og elegant utformet, og er superenkel å ta med seg hvor som helst. De overlegne lese- og skrivehastighetene på 1800 MB/s og 2000 MB/s gjør filoverføring til en lek. Den diskrete aluminiumsdesignen gir deg en slitesterk og stilig enhet som passer like godt i lommen som i vesken.

Leveres med

  • Lexar SL500
  • USB 3.2 Gen 2x2 Type-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen