Line Audio CM4 Condenser microphone
Line Audio CM4 Condenser microphone
Artikkelnummer: 1053650

Line Audio CM4 Condenser microphone

Liten kondensatormikrofon perfekt for orkesterinstrumenter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kardoid lydopptak
  • Naturlig reproduksjon av akustiske instrumenter
  • XLR-tilkobling
1 290 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

CM4 fra Line Audio er en liten mikrofon med en naturlig, detaljert og balansert respons. Den er perfekt for naturlig gjengivelse av akustiske instrumenter som medlemmer av strykefamilien, flygel, blåseinstrumenter, perkusjon og både kor og solosang. CM4 er tøff nok til å håndtere trommer med full dybde og slagkraft. Den takler også forsterkede instrumenter godt og fungerer veldig bra som en allround-mikrofon. Line Audio CM4 passer for profesjonell studio- og PA-bruk, med en prislapp på hobbynivå.

Fordeler

  • Kun 77 mm lang
  • Nyreformet opptak
  • 20 -20 000 Hz frekvensrespons
  • XLR-tilkobling med fantommating

Mikrofon for scenen

CM4 er utviklet rundt en ny mikrofonkapsel, men etter samme kriterier som for forgjengeren CM3. Derfor ser og høres det veldig likt ut. Under utviklingen har det blitt lagt stor vekt på sideopptaksegenskapene, mens "on-axis"-egenskapene (rett frem) har blitt holdt nøytrale og fargeløse for den høykvalitets og naturlige lyden som CM3 har blitt kjent for. Den er veldig liten (omtrent det samme som en vanlig XLR-kontakt) som gjør den enkel å plassere uten å komme i veien. Størrelsen og den sorte fargen gjør den mindre synlig på scenen. Leveres med vindbeskyttelse av skum og mikrofonholder.

Leveres med

  • Line Audio CM4 mikrofon
  • Skum vindbeskyttelse
  • Mikrofonholder
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen