Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Petzval 58mm f/1,9 Bokeh Control Art Lens svart

Lomography Petzval 58mm f/1,9 Bokeh Control Art Lens svart

1025864
8 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdens første Petzval-optikk med full bokeh-kontroll
Dette nye Petzval-objektivet med brennvidde på 58mm og lysstyrke på f/1,9 lar deg styre bokeh-effekten i bildene dine som aldri før. Objektivet har en ny, revolusjonerende mekanisme som gjør et enklere enn noen sinne å justere virveleffekten i bildene. Kontrollringen som er plassert på oversiden av objektivet lar deg justere denne effekten i sju nivåer for full bokeh-kontroll. Ved å flytte ringen mellom de ulike nivåene justerer du avstanden mellom linseelementene og endrer dermed styrken på virveleffekten.

Petzval 58mm Bokeh Control Art Lens passer til alt fra landskap og arkitektur til gatefotografering, portrett, mote, familiebilder og alt annet du kan tenke deg. Objektivet er kompatibelt med Nikon F-fatning. Dette gir utrolige muligheter; du vil kunne ta virkelig unike bilder og filmer.

Bildene får skarpe, fine midtpartier, sterk fargemetning, kunstnerisk vignettering, lite dybdeskarphet og fantastisk vakker bokeh. Petzval-objektivet er fantastisk til portrettfotografering siden du vil ha motivet som bildets midtpunkt.

Hvert objektiv er laget i messing og utstyrt med glass i høyeste kvalitet. Det har helt manuelle funksjoner, unten noen elektriske kontakter.

Noen utvalgte fotografer har fått teste objektivet og resultatet er helt spektakulært. Ta en titt på bildene deres på Lomos hjemmeside.

Leveres med

  • Framre og bakre objektivdeksel
  • Lærpose
  • Bok med fotografier og manual
  • Bruksanvisning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.