Sony Summer Cashback

I sommer kan du få opptil 6 600 kroner tilbake på utvalgte Sony-produkter. For å delta i kampanjen må du registrere kjøpet ditt på Sonys nettside, der du også finner de fullstendige vilkårene for cashbacken. Cashback kan tidligst kreves 30 dager etter at kjøpet er gjennomført, og utbetaling vil skje innen 28 dager etter at cashback er godkjent. Kan kombineres med andre Sony-tilbud. Kampanjen gjelder ikke for forhandlere. Kampanjen varer frem til 31. juli.

Vi tar forbehold om trykkfeil, endringer, prisendringer, leveringsforsinkelser og sluttsalg.

Filtrering
  Viser 46 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen