Sony summer cashback

I sommer kan du få opptil 4 000 kroner tilbake på utvalgte produkter fra Sony. Registrer ditt kjøp på Sonys hjemmeside for å delta i kampanjen, der finner du også fullstendige villkår for cashbacken. Begjæring av cashback kan tidligst gjøres 30 dager etter at kjøpet er gjennomført, og utbetaling skjer i løpet av 28 dager etter at cashbacken er godkjent. Kampanjen varer t.o.m. 31/7.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

53 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Objektivtype
Objektivfatning
Fast/Zoom
Sensorstørrelse:
Største blender f/
Oppløsning

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.