Sony summer cashback

Oppgrader ditt utstyr før sommeren! I løpet av juni og juli kan du få opp til 10 000 kroner tilbake når du kjøper produkter fra Sony. Visse objektiver i kampanjen gir deg dobbel cashback dersom du kjøper de sammen met et av utvalgte kameraer fra Sony. For mer informasjon rundt dobbel cashback og hvilke produkter som gjelder, klikk her.

Registrer deg og ditt kjøp på www.sony.no/cashback for å hente din cashback. Dette kan du tidligst gjøre 30 dager etter at kjøpet er gjennomført. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/7.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

56 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Objektivfatning
Største blender f/
Værtettet
Oppløsning

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.