Brystsele TLZ

Lowepro Brystsele TLZ

1018528
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Brystsele til Lowepro Toploader for raskt tilgang til kamera når du er ute på farten- og action-foto.

Tilbehør for å montere din kameraveske på brystet. Passer perfekt dersom du skal ha med kamera i tillegg til en stor ryggsekk og samtidig vil ha rask tilgang til kamera.

Selen kobles inn i ringene på kameravesken og taes på som en omvendt ryggsekk. Den kobles ikke till ryggsekken og kan dermed ta av ryggsekken uten å måtte ta av kameravesken. Utmerket når du vil kunne forflytte deg raskt til bedre kamera.

For beste passform bør din kameraveske ha to ektra koblingsringer nederst på vesken.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.