Brystsele TLZ

Lowepro Brystsele TLZ

1018528
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Brystsele til Lowepro Toploader for raskt tilgang til kamera når du er ute på farten- og action-foto.

Tilbehør for å montere din kameraveske på brystet. Passer perfekt dersom du skal ha med kamera i tillegg til en stor ryggsekk og samtidig vil ha rask tilgang til kamera.

Selen kobles inn i ringene på kameravesken og taes på som en omvendt ryggsekk. Den kobles ikke till ryggsekken og kan dermed ta av ryggsekken uten å måtte ta av kameravesken. Utmerket når du vil kunne forflytte deg raskt til bedre kamera.

For beste passform bør din kameraveske ha to ektra koblingsringer nederst på vesken.

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.