Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraryggsekk Fastpack 150 AW II

Lowepro Kameraryggsekk Fastpack 150 AW II

1018707
  • Rommer ett systemkamera med montert objektiv, opp til to ekstra objektiver og 11" datamaskin eller nettbrett
  • Vatterte skulderremmer og midjebelte for maksimal bærekomfort
  • Innebygd allværsbeskyttelse og fullt tilpasningsbar innside
1 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Klar for reisen
Kameraryggsekken Fastpack er en trofast reisekamerat som du får med deg alt i. Den er utstyrt med allværstrekk og CradleFit rom for nettbrettet. Dessuten kan du organisera vesken så du raskt kan komme til innholdet. Det finnes et polstret siderom for din bærbare datamaskin.

Fastpack har også remmer for rullevogn og et avtagbart polstret magebelte.

Kameraryggsekken passer til ditt systemkamera med montert objektiv og opp til to ekstra objektiv eller blitser. Du får også plass til en 11" laptop, nettbrett og andre tilbehør.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.