Trådløse høyttalere

Slipp ledningene og spill musikken i trådløse høyttalere. Koble sømløst til Bluetooth fra mobil, datamaskin eller nettbrett, og strøm musikken din trådløst. Vi har et bredt spekter av trådløse høyttalere for ulike behov, både bærbare og stasjonære høyttalere. Kjøp på nett eller besøk oss i butikken og få hjelp fra vårt kunnskapsrike personale.

47 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Høyttalere
Filtrering
Varemerker
Farge
Størrelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.