Synth & keyboard

Spill inn din egen elektroniske musikk med en synth eller et keyboard som er koblet til datamaskinen. Vi selger elektroniske synthesizere, midi keyboards, samplere, sequensere og grooveboxes for å komme i gang med å lage musikk. Velg mellom merker som Teenage Engineering, Native Instrument, Roland og mer. Kjøp på nettet eller besøk oss i butikk.

83 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Lydopptak og lydproduksjon
Filtrering
Varemerker
Farge
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.