Headsetmikrofon

En headsetmikrofon er en liten myggmikrofon som er plassert bak hodet eller rundt øret, slik at mikrofonen slutter nær munnen og gir deg en håndfri installasjon med full frihet på scenen for å holde tale, synge og bevege seg fritt. Vi har hodetelefonmikrofoner fra kjente merker som Sennheiser, Røde og DPA med flere. Kjøp direkte online med rask levering.

21 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Mikrofoner
Filtrering
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.