Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Clamp Studioklemme 10 cm

Helios Clamp Studioklemme 10 cm

1024320
  • Klem fast bakgrunner på fotobord, eller lås fast kabler og utstyr
  • Perfekt "papirlås", slik at ikke rullen med bakgrunnspapir ruller seg ut
  • Klemmen kan også klemmes fast rundt rør (maks Ø28 mm)
49 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Helios KNC Studioklemme

Kraftig, kompakt studioklemme med justerbare kontaktflater, for å f.eks. holde på plass tøybakgrunner eller som "papirlås", slik at ikke rullen med bakgrunnspapir ruller seg ut. Perfekt klemme også for å holde fast bakgrunner på fotobord osv. Klemmen kan også klemmes fast rundt rør (maks Ø28mm).

  • Maks kjeftåpning: 40mm.
  • Bredde: 25mm.
  • Totallengde: 11,5 cm.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.