Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

VR superclamp M035VR aluminium svart

Manfrotto VR superclamp M035VR aluminium svart

1036561
349 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

VR superclamp M035VR

Manfrotto VR Super Clamp er lett å bruke, sterk og pålitelig. Den er helt tilvirket av aluminium, og er den perfekte klemmen for profesjonelle som leter etter et pålitelig, praktisk verktøy til deres VR-filming. Den er ikke bare omtenksomt utformet for å gjøre oppsettingen enkel, den er også tilrekkelig sterk for alle utfordringer, selv for de mest krevende opptak.

VR Superclamp

  • Ekstra solid Super Clamp av aluminium
  • Sikrer 360-kameror til runde og flate overflater
  • Støtter opptil 15kg
  • Holder 360-kameraer stødig på plass
  • Full kontroll over alle bevegelser, for raske og korrekte resultater

Dette tilpasningsbare tilbehøret støtter opptil 15 kg, men takket være den kompakte aluminiumen veier den kun 430 g, slik at den lett går ned i vesken på slutten av dagen. Dessuten strekker den seg fra 13mm til 55mm, slik at du kan bruke den med en mengde tilbehør problemfritt. For å komme i gang låser du den bare på plass med et par raske drag. Du kan stole på dens utmerkede funksjon: muligheten til å holde alt sikkert låst i posisjon.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.