Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Lysmåler L-478DR Litemaster Pro for PocketWizard

Sekonic Lysmåler L-478DR Litemaster Pro for PocketWizard

1039731
4 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lysmåler L-478DR Litemaster Pro for PocketWizard

Sekonics Litemaster Pro L-478-serie er verdens første lysmåler med pekeskjerm. Med en rekke funksjoner for både stillbilder og video, samt en kompakt størrelse er denne lysmåleren både praktisk og bekvem å bruke. Denne lysmåleren fungerer både for film og stillbilde.

Fordeler

  • Fungerer både for stillbilde og film
  • Innebygd Pocketwizard
  • Stor pekeskjerm

Stor pekeskjerm

Lysmåleren har et stort LCD-display på 2,7" som viser eksisterende lys, blitslys, cine og en mengde annen informasjon på en tydelig og begripelig måte. Innstillinger gjøres enkelt direkte på pekeskjermen.

Enkel kamerakalibrering

Du kan raskt og enkelt kalibrere L-478 til kameraet ditt ved hjelp av Sekonics programvare (Sekonic Data Transfer) sammen med data fra enten Sekonic eller X-rite Brand, eller ved og manuelt måle inn data til Sekonic Data Transfer eller på selve måleren.

Kompatibel med Pocketwizard

Sekonic L-478DR Litemaster Pro har en innebygd Pocketwizard som kombinerer lysmåling og blitseffektstyring trådløst direkte i lysmåleren med en radiomodul og antenne. Lysmåleren kommer komplett PocketWizard ControlTL teknologi som kombinerer trådløs lysmåling og blitsstyrk direkte i din enhet.

Leveres med

  • Mykt futteral
  • 2 x AAA batterier
  • CD-skive
  • Kom i gang-instruksjoner
  • Anti-reflex film

Fullstendige spesifikasjoner finner du her

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.