Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Lampestativ 5001B Nano Stand

Manfrotto Lampestativ 5001B Nano Stand

308404
755 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Ultrakompakt belysningsstativ i aluminium med fem seksjoner

Et perfekt belysningsstativ for deg som virkelig vil være mobil og portabel. Stativet blir kun 48cm når det er slått sammen, og den laveste arbeidshøyden er på 49cm. Tross dette kan det slås opp til å bli hele 190cm, noe som gjør at du bør klare de fleste situasjoner.

Passer til mindre ledbelysninger og blitser opp til 1,5kg.

Feste for belysning: 1/4" skrue, 3/8" skrue, 5/8" (16mm) tapp

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.