Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Magbeam kit

Magmod Magbeam kit

1033320
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

MagMod Magbeam kit

Magmod er holdbare, fleksible og raske lysformere av kamerablitser.

Fordeler:

  • Laget i slitesterk og fleksibel silikon
  • Magneter for montering
  • Passer stort sett alle blitser

Magmod er en serie lysformere laget for å være spesielt solid og raskt å jobbe med. Lysformerne og monteringen rundt blitsen er laget i kraftig og fleksibel silikon, noe som gjør de veldig robuste. Hovedfestet med to kraftige neodymmagneter træs på blitshodet og passer de fleste blitshoder.

Magbeam kit

Magbeam telelinse er en fresnel-linse som fokuserer lyset fra blitsen din, perfekt for portrett og for å øke rekkevidden på blitsen din. MagMasks brukes med vidvinkellinsen og skaper interessante lysmønster.

Leveres med:

  • 1x MagBeam
  • 1x Magbeam telelinse
  • 1x MagBeam vidvinkellinse
  • 1x MagMask Standard Set
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.