Ryggsekk Pro Light Drone MB BP-D1

Manfrotto Ryggsekk Pro Light Drone MB BP-D1

1023571
  • Lett, vannbestandig og romslig ryggsekk
  • Rommer drone med fjernkontroll samt et ekstra systemkamera
  • Lomme for laptop opp til 17" og nettbrett
  • Vattert innside som beskytter utstyret ditt
2 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Manfrotto MB BP-D1
Lett, vannbeskyttet og romslig ryggsekk for dronen din. Sekken passer til DJI Phantom-modellene og rommer både drone med fjernkontroll, øvrig tilbehør, et ekstra systemkamera med zoomobjektiv og stativ. Du får rask tilgang til ustyret ditt og sekken har en "snarvei" som lar deg pakke ned dronen med propellene påmontert. Det finnes også en lomme for laptop opp til 17" og nettbrett. Sekken har en polstret innside som beskytter utstyret godt.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.