Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativkit med 290 Light aluminium med 494RC2

Manfrotto Stativkit med 290 Light aluminium med 494RC2

1033623
  • Toppstøpingen i aluminium forbedrer stivhet, holdbarhet og prestasjon
  • Den gummierte benvarmeren gir et bekvemt og ergonomisk grep
  • Kulehode og veske inngår
1 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Nå med veske på kjøpet!

Manfrotto 290 Light med kulleledd 494RC2

290 Light er utstyrt med tre benseksjoner og toppstøpningen i aluminium forbedrer stivhet, holdbarhet og ytelse. Det er to benvinkler som gjør det mulig for deg å fotografere i en lav vinkel. Den gummierte benvarmeren gir et bekvemt og ergonomisk grep.

Leveres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.