Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videostativkit MVK504AQ + 504HD videohode

Manfrotto Videostativkit MVK504AQ + 504HD videohode

1025190
  • Aluminiumsstativ med 4 seksjoner og 75 mm halv skål
  • Robust og pålitelig samt kompakt og lett å bruke
  • Robust videohode med teleskopisk panoreringsarm
9 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Videostativkit MVK504AQ + 504HD videohode
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Panoreringsarm Teleskopisk MVAPANBARL
10 284 NOK

Stativkittet, MVK504AQ inneholder aluminiumstativet MVT535AQ og videohodet 504HD samt en polstret bæreveske.

Stativ MVT535AQ
MVT535AQ er et aluminiumstativ med 4 seksjoner og 75mm skål. Stativet er robust og pålitelig men kompakt og lett å bruke. Leveres med adapteren MVA060T som gjør om 75mm-skålen til en 60mm skål.

Videohuvud 504HD
Dette videohodet er laget for profesjonelle videokameaer. Det er robust og klarer kameraer med en maksimalvekt på 7,5kg. Det har også funksjoner som teleskoparm for panoreringer, bakgrunnsbelyst vater, justerbart motvektsystem, utbyttbare motvektsfjær og det fungerer i temperaturer ned til 20 kuldegrader. Har 75mm halvkule.

Takket være størrelsen på hurtigplaten og teksturen på oversiden, kan kamearet hvile stabilt på hodet. Hodet har også 3/8" gjenger på begge sider, som gjør det mulig å feste tilbehør som belysning og monitor direkte på hodet i stedet for å belaste kameraet. Motvekten kan stilles i fire stillinger, 0kg, 2,5kg, 5kg og 7,5kg. Panoreringsjusteringen har fått nummerering.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.