Marshall Motif A.N.C
Marshall Motif A.N.C
Marshall Motif A.N.C
Marshall Motif A.N.C
Marshall Motif A.N.C
Marshall Motif A.N.C
Marshall Motif A.N.C
Marshall Motif A.N.C
Artikkelnummer: 1053236

Marshall Motif A.N.C

Marshall true wireless-hodetelefoner med aktiv støyreduksjon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Hodetelefoner med stor lyd i liten emballasje
 • Justerbar aktiv støydemping og gjennomsiktighetsmodus
 • Opptil 26 timers spilletid med det trådløse ladeetuiet
2 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Nyt opptil 20 timer med interferensfri lyttetid med Marshall Motif A.N.C støydempende true wireless-hodetelefoner. Disse små øreproppene har alt du vil ha og trenger i et par trådløse hodetelefoner som lang batterilevetid, trådløs lading, berøringskontroller og selvfølgelig kraftig lyd. Det hele er pakket i to veldig små, men holdbare hodetelefoner med vannmotstand i henhold til IPX5 og et karakteristisk design fra Marshall. Motif A.N.C. lever opp til sitt løfte med den største lyden i den minste forpakningen.

Fordeler

 • True wireless-hodetelefoner med tøft utseende
 • 6 mm dynamiske drivelementer
 • Lav vekt på 4,25 gram per ørepropp
 • Vannbestandig i henhold til IPX5 (tilfelle IPX4)
 • Kontroller musikken med berøringskontroller
 • Opptil 6 timers spilletid og 26 timer med ladeetuiet
 • Ladeetui som kan lades trådløst
 • Ørepropper i forskjellige størrelser er inkludert

Små hodetelefoner med stor lyd

Motif A.N.C. er små i størrelse, men store når det gjelder lyden som leveres ut av dem. Marshall vet at musikken din betyr alt, og det er derfor disse trådløse hodetelefonene er designet med fokus på lyd. Still inn lyden så mye eller lite du vil med EQ-innstillinger som kan justeres i Marshalls tilknyttede mobilapp. Opplev forsterket lyd i en veltilpasset design som er laget for å lytte hele dagen.

Å få riktig passform er nøkkelen til å få riktig lyd, så Motif A.N.C. har ørepropper i tre forskjellige størrelser, slik at du kan finne den som sitter veldig trygt og komfortabelt i ørene dine. Nyt din
musikk komfortabelt fullt tilpasset deg.
Marshall Motif A.N.C true wireless-hodetelefoner

Justerbar aktiv støyreduksjon

Når du vil stenge ute støyen rundt deg for å fokusere på musikken din uten distraksjoner, er Motif A.N.C. akkurat det du trenger. Angi nivået på aktiv støyreduksjon for en fullstendig personlig lytteopplevelse, og juster nivået av Transparency når du trenger å slippe omverdenen inn igjen. Ha full kontroll over det du hører. Øreproppene gir et nivå av aktiv støydemping, slik at du kan lytte uten distraksjoner selv når A.N.C er slått av.

Vannbestandig design i ekte Marshall-ånd

Selv om Marshall begynte å lage store gitarforsterkere for over 70 år siden, har de beholdt sin karakteristiske og nå ikoniske design på alle produktene de slipper – selv ned til små true wireless-hodetelefoner. Motif A.N.C er svarte med en strukturert overflate som minner om de store høyttalerne og forsterkerne, og på utsiden av øreproppene er det en umiskjennelig M fra Marshalls logo.

Motif A.N.C har også fått vannmotstand i henhold til IPX5 som lar deg begge være ute i regnet eller kjøre tunge treningsøkter uten bekymring. Ladeetuiet har vannmotstand i henhold til IPX4.

Lytt til musikken din trådløst og smart

Motiv A.N.C. har en enkel, men smart design. Intuitive berøringsfølsomme ørepropper gjør det enklere enn noensinne for deg å kontrollere musikken din og motta telefonsamtaler. Innebygde doble mikrofoner fanger opp lyd tydelig og sørger for at stemmen din blir hørt. Motiv A.N.C. leveres også med Bluetooth 5.2 for pålitelig tilkobling til enhetene dine samt øresensorer, slik at musikken din automatisk settes på pause og spilles av for en intuitiv lytteopplevelse. Fokuser på musikken din og ingenting annet.

Med Motif A.N.C du kan lytte lenge uten å måtte tenke på lading. Disse superladede øreproppene gir totalt 20 timers trådløs spilletid med A.N.C. og 26 timer uten. Hver ørepropp kan håndtere 4,5 timers trådløs spilletid med full A.N.C. og 6 timer uten. I tillegg gir ladeetuiet ekstra lading når du er ute. Hurtiglading og trådløs lading gjør det også enda enklere å lade mens du er på farten. Bare plasser øreproppene i etuiet, og etter bare 15 minutter vil du motta 1 times lytting slik at du kan gå tilbake til musikken din. Trådløs lading av ladeetuiet gjør det enda enklere å lade enkelt (trådløs ladeplate selges separat).

Marshall Motif A.N.C.

Leveres med

 • Motif A.N.C. true wireless-hodetelefoner
 • Ladeetui
 • USB-C ladekabel
 • Dokumentasjon
 • Ørepropper S, M, L
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.