Matrox Monarch HD HDMI

Matrox Matrox Monarch HD HDMI

1004627
11 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Matrox Monarch HD HDMI Matrox Monarch HD er en professionel enhet for å streame web-TV. Monarch HD kan samtidig spille inn en videostrøm med høy oppløsning og bitrate som samtidig sender en videostrøm egnet for streaming. Dette gjør det mulig å ha materialet i god kvalitet for etterbehandling av forsendelsen, slik at du kan levere god kvalitet til OnDemand klipp. Den innspilte materialet er kodet som en høykvalitets MP4-fil opp til 30Mbit / s til et SD-kort, en USB-stasjon eller en nettverksstasjon. Videoströmen til streaming server er kodet i H.264 opptil 20Mbit / s og kan sendes via RTSP eller RTMP protokoller. Enheten har en HDMI-inngang som kan motta signalet fra, for eksempel, et kamera eller en videomikser . Innebygd lyd i opptil åtte kanaler kan håndteres. Matrox Monarch HD blir fjernstyrt av en datamaskin eller smarttelefon via nettleseren. Når enheten er stilt inn, kan man med knapper på enheten for å starte og stoppe streaming og opptak uten å bruke en datamaskin eller smarttelefon.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.