Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Monarch LCS

Matrox Monarch LCS

1033094
44 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Matrox Monarch LCS

Matrox Monarch LCS er en videoencoder, utviklet for å streame forelesninger og presentasjoner. Innganger finnes for videokamera og presentasjonsdatamaskin, med funksjoner for å veksle mellom bildene, bilde-i-bilde eller side-ved-side.

Enheten er i stand til å encodere to separate strømmer. Dette betyr at alle inngangene kan sendes som to synkroniserte separate strømmer. Vil du heller sende én strøm er det mulig å blande de innkommende kildene for å vise kildene som bilde-i-bilde eller side-ved-side.

Monarch LCS kan styres via webgrensesnitt, planlegging (Google Calendar, Microsoft Outlook) eller ekstern kontroll via Crestron.

Tilkoblinger

2 stk HDMI inn, 1 stk HDMI loop ut
1 stk SDI inn, 1 stk SDI loop ut
Lyd inn, ut via 3,5 mm tele

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.