Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Canon EF til Sony E-mount T Cine Smart adapter

Metabones Canon EF til Sony E-mount T Cine Smart adapter

1032192
6 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Metabones T Smart Adapter - Canon EF til Sony E

Denne adapteren brukes for å kunne bruke et Canon EF-objektiv på Sony-kameraer (E-mount).

Adapteren gjør også at kameraet kan styre objektivet, noe som gir deg mulighet til å kontrollere blenderåpningen til kameraet. Kameraet har tilgang til objektivets EXIF-data, noe som gjør at informasjon om fokusavstand, blender og zoomnivå lagres i bildene. Objektivets bildestabilisering fungerer også med denne adapteren. Adapterenb og linsen strømforsynes fra kameraet, og krever dermed ingen ekstern strømforsyning.

Canon EF CINE-montering

CINE-monteringen gjør at du kan ta av optikken uten å vri av selve objektivet. I stedet låser/løsner du gjennom en mekanisk lås som er montert på adapteren. Dette forenkler optikkskifte, sammen med follow focus, men også med annet tilbehør som objektivstøtte og mattebokser.

Ved at ditt Sony E-kamera gir strøm til Speed Booster kan du bruke autofokus med visse objektiver og fokuseringsteknikker.

Les mer om adapteren og hvilke objektiv som passer på metabones hjemmeside

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.